Ne demek?

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına metanet dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın bapları dâhilin mühendislik faktörleri nöbetletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en isabetli bedel politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Erişim kolaylığı uydurmak ammaçlı kuruluşlmış merdivenlerin haricinde yaşama güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Sundurma uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri içre âdemoğlu çitndıran tüm binalarda olmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim sağlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda dışa vurum tamlanan noktalarda sınırlı süre ısı ve kıvılcım geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapıları, yangın güvenliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve yaman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin devir içinde alışverişlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına iyi olmasını temin etmek bâtınin hizmet Yangın Kapısı Fiyatları ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. Anayasa ilimlar ortada, emin ve verimli bir tahliye sürecini kolaylaştırmak kucakin safi tabelalar, yeterli tavzih ve engelsiz yollar muhtevain gereklilikler konum tuzakır.

Dairesel yangın merdivenleri çoklukla çelik yahut betonarme kadar dayanıklı malzemelerden kuruluşlmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda güvenliği sağlamak yürekin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım hassaten elementlere karşı muhafaza sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page